Blog
Scroll om te ontdekken

Bokmop is online!

October 19, 2021Categorie: Blog
Bokmop is online!

Al enige tijd keek ik erg op tegen het publiceren van mijn website. Ik ben al langere tijd bezig om het CMS WordPress te onderzoeken. Waar ik ook met andere CMS-systemen heb gewerkt, zoals Mach3Blocks, is WordPress een hele andere tak van sport. Het is veel zelf uitzoeken en Youtube tutorials bekijken om er achter te komen wat ik nu precies fout deed. Maar daar ben ik dan! Bokmop is live!

Durf jezelf te laten zien

Naast dat ik WordPress moest leren kennen, was het voor mij ook een drempel om iets van mezelf te laten zien. Wanneer het om branding gaat, moet elk contact moment met een merk kloppen. Als iets op de website niet klopt, zag ik dat direct als een fout. Echter, ik merkte dat het mijn tijd was om van mezelf te laten horen. Fouten maken hoort bij ontwikkelen. Ik weet van mezelf dat ik niet de sterkste tekstschrijver ben op het gebied van grammatica en spelling, maar ik vind het wel erg leuk om mijn verhalen te delen. Ik sta er niet van te kijken wanneer ook in deze blog een spelfout staat. Vanuit de angst om iets fout te doen en daardoor maar niets te delen, bereik ik niemand. Het is nu mijn tijd. Tijd om te laten zien wat Bokmop is en waar ik al die tijd mee bezig ben geweest. Ook al is het nog niet helemaal af of perfect.

Bokmop als merk

Ik ben de laatste tijd veel bezig geweest met mijn branding. Ik heb dagen lang getwijfeld over wat ik nu eigenlijk echt tof vind om te doen en waar ik goed in ben. Omdat ik hier niet aan uit kwam, kwam er ook niets uit mijn vingers. Langzaam maar zeker werd mij duidelijk dat juist het proces van dit ontdekken mijn kracht is. Ik vind van alles leuk om te doen en pak dingen snel op. Dat maakt mij nergens écht een specialist in, maar daardoor kan ik nu wel veel. Noem het manusje van alles, noem het generalist. Ik noem het Bokmop.

01.
© Bokmop 2020 / Alle rechten voorbehouden.
Naar boven